Schoolreisje Avontura Dronten 

Wat hebben we genoten afgelopen vrijdag! Een schitterende dag die begon met kinderen van groep 1 t/m 4 over de diverse auto’s te verdelen toen linearecta naar Dronten en daar aangekomen eerst een mini-picknick met eierkoeken, toch even voorbereiden op de ochtend! De kinderen waren inmiddels toch door dolle heen en dus op naar de speel-hal in Avontura, die binnen enkele seconden door de kids werd ingenomen. Amper tijd om te drinken hadden ze!

​En na een uurtje intensief spelen op koers naar de bowlingbaan en ook dát was een groot succes!Vervolgens nog eventjes terug naar de speelhal en als laatste heerlijk frietjes, kroket, kaassoufflé en frikandel eten. Gedurende de hele ochtend was er onbeperkt ranja drinken plus koffie en thee voor de begeleiding. Een geweldig gezellig uitje voor de kinderen, maar ook voor de begeleidende mama’s, papa, opa en oma’s. 
De prima organisatie van juf Marian en juf Antoinette mag niet vergeten worden, want die hebben heel wat  moeten voorbereiden om deze ochtend te kunnen laten doorgaan en dan voor dat luttele bedrag van € 13,00. Chapeau dames! 

Als ik kan ga ik volgend jaar zo weer mee! 

Tischa Palm
Oma van Brent, Sep en Kris