De VakantieBieb: Het zomercadeautje van de Bibliotheek!

Jouw zomervakantie wordt nog leuker met de VakantieBieb.
In de speciale Vakantiebieb-app vind je leuke zomerboeken die je zelfs twee maanden mag lenen.

Wat vind je van?
  • Lotte en Roos - de slag om de Bullebak van Marieke Smitshuis
  • Alaska van Anna Woltz
  • Spinder van Simon van der Geest
  • We gingen achter de hamsters aan van Bibi Dumon Tak.
Je mag je ze ook lenen als je geen lid bent van de Bibliotheek.

E-books lees je heel makkelijk op je tablet of smartphone. Dat scheelt dus weer boeken sjouwen. Ga naar Google Play of de App Store en download de app!

Ben je tussen de 6 en 12 jaar oud?
Dan maak je ook nog eens kans op een iPad mini. Hoe?

Stuur een kaartje dan naar:
Koninklijke Bibliotheek
t.a.v. VakantieBieb
Postbus 904072509 LK Den Haag

Schrijf daarop jouw favoriete e-book uit de VakantieBieb.
Lees meer over de actie en spelvoorwaarden op www.vakantiebieb.nl

De VakantieBieb is open van 1 juli tot en met 31 augustus.
Wij wensen je veel leesplezier!

Geraldine Galjee
Leesconsulent
Schoolreisje Avontura Dronten

Wat hebben we genoten afgelopen vrijdag! Een schitterende dag die begon met kinderen van groep 1 t/m 4 over de diverse auto’s te verdelen toen linearecta naar Dronten en daar aangekomen eerst een mini-picknick met eierkoeken, toch even voorbereiden op de ochtend! De kinderen waren inmiddels toch door dolle heen en dus op naar de speel-hal in Avontura, die binnen enkele seconden door de kids werd ingenomen. Amper tijd om te drinken hadden ze!

​En na een uurtje intensief spelen op koers naar de bowlingbaan en ook dát was een groot succes!Vervolgens nog eventjes terug naar de speelhal en als laatste heerlijk frietjes, kroket, kaassoufflé en frikandel eten. Gedurende de hele ochtend was er onbeperkt ranja drinken plus koffie en thee voor de begeleiding. Een geweldig gezellig uitje voor de kinderen, maar ook voor de begeleidende mama’s, papa, opa en oma’s.
De prima organisatie van juf Marian en juf Antoinette mag niet vergeten worden, want die hebben heel wat  moeten voorbereiden om deze ochtend te kunnen laten doorgaan en dan voor dat luttele bedrag van € 13,00. Chapeau dames!

Als ik kan ga ik volgend jaar zo weer mee!

Tischa Palm
Oma van Brent, Sep en Kris
Dit schooljaar zijn wij gestart met de basisschoolapp. De ouders en verzorgers hebben bericht gekregen hoe je kunt inloggen op de scholen app van onze school. Alle informatie loopt momenteel via deze app. De website blijft bestaan en wordt vernieuwd. Deze zal door de nieuwe app een meer informatieve functie krijgen.