De veiligheid en privacy van kinderen, ouders en teamleden zijn erg belangrijk voor ons. Iedereen moet zich thuis voelen op onze school en zichzelf kunnen zijn. Om hiervoor te zorgen, hebben we een aantal protocollen ontwikkeld. Ons beleid op (sociale) veiligheid en privacy kun je terugvinden in de schoolgids.

Privacy
We respecteren de privacy van iedereen en geven ouders de mogelijkheid om te beslissen of hun kinderen bijvoorbeeld wel of niet op foto of film mogen worden vastgelegd. Meer hierover lees je in ons privacybeleid. <AVG-/privacybeleid?>

Sociale veiligheid
Een school waar kinderen zich veilig voelen, is een fijne plek om te leren. Om hiervoor te zorgen, werken we met de lesmethode Kwink! voor sociaal-emotioneel leren en tegen pesten. In ons beleid Sociale Veiligheid lees je hoe we werken aan een veilige leeromgeving voor ieder kind.

Hier kunt u ons beleid sociale veiligheid lezen : beleid_sociale_veiligheid.pdf